top of page

With the company headquarters located in Langenfeld, Germany, HALFEN is one of the leading international companies in the following fields:


Anchoring technology 
• Reinforcement technology 
• Framing technology 
• Facade fixing technology 
• Transport anchor systems 
• Tension rod systems


We offer our customers more than 20.000 products and provide the technical solutions for application in construction and industrial projects. Architects and engineers take advantage of our products and our technical software in their projects. Construction companies, precast factories and (distributors / resellers) use our wide selection of products in commercial and residential construction, for civil engineering, excavation projects, for traffic and all types of infrastructure developments. Customers in industry refer to HALFEN for technical solutions in mechanical engineering, vehicle manufacturing, plant engineering, the chemical industry, and also for many other types of industrial projects.

     De peste 15 ani oferim materiale de constructii clientilor nostri, reunind ofertele unora dintre cei mai importanti si prestigiosi furnizori, garantie asupra calitatiiproduselor oferite si implicit asupra investitiilor desfasurate. Ne straduim sa va depasim asteptarile si sa va oferim cele mai adecvate solutii pentru nevoile dumneavoastra de aprovizionare cu materiale de constructii, in cele 3 depozitedin Bucuresti (peste 12000 mp) si intr-o moderna facilitate de fasonat otel beton(2000mp). Cu ajutorul expertizei acumulate, a stocurilor permanente, preturilor competitive, parcului auto propriu ce asigura livrari in timp record,  va oferim avantajele unui parteneriat care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele la timp, incadrandu-va in bugetul stabilit, indiferent de amploarea proiectului dezvoltat.

CarpatCert este un organism independent de certificare a sistemelor de management care indeplineste cerintele impuse de SR EN ISO 17021:2011. Evaluarea conformitatii.

 

CarpatCert pune la dispozitia clientilor sai scheme complete de certificare a sistemelor de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, securitatii informatiei, sigurantei alimentare, energie, riscului, respectiv sistemelor de management integrate. 
CarpatCertnu efectueaza servicii de consultanta. Auditurile noastre sunt pragmatice si independente si sunt realizate de auditori cu mare experienta in domeniul auditului intern si de certificare.

Smart Lighting & Installations dă viață ideilor dumneavoastră oferindu-vă soluții complete.

În 2007, când Smart Lighting & Installation apărea pe piață, a fost dificil să scriem o prezentare a companiei. Ne uitam la „concurenți” și toți vorbeau despre experiența acumulată. Acum, după ce am realizat instalația electrică pentru 1.392 apartamente, am modernizat 25 km de rețea și 1.250 branșamente, am amenajat integral 5 magazine și pentru alte 120 de spații comerciale din România și alte 4 țări am realizat rețeaua electrică, e mai ușor să spunem cine suntem.

La început scriam că suntem o echipă tânără și dinamică. Am rămas așa, cel puțin o parte din noi, dar experiența și criza ne-au  determinat să fim și o echipă calculată.

Simple work, for smart projects

Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri și vopsele decorative din România

În fapt, Fabryo Atlas Paints este primul producător de materiale de finisaj și de construcții din zona de sud a României care a inițiat și semnat un astfel parteneriat cu cinci firme de construcții și cu un furnizor de formare profesională – parteneriat prin care vor proiecta, desfășura și dezvolta, în zona București și în județele adiacente, activități de implementare ale schemelor de calificare rezultate din proiectul BUILD UP Skills Qualishell

Atât Fabryo Corporation, cât şi Atlas Corporation se numără printre jucătorii importanţi pe piaţa vopselelor şi tencuielilor decorative. În plus, Atlas Corporation este producător şi distribuitor de produse de termoizolare, adezivi şi mortare pentru construcţii şi produse de hidroizolare.

 

Air Trade Centre is a prominent supplier of Heating, Ventilation and Air Conditioning products (HVAC).

 

Air Trade Centre is active both within Europe and beyond. Bolstered by our unique combination of people, power, knowledge, expertise and technology, we are a group that consistently delivers high-quality HVAC solutions.

 

Our product line includes a wide range of grills, diffusers, slot grids, swirl diffusers, air valves,

constant volume valves, ducts, fans, heat pumps and airconditionings

A fost prima companie privata producatoare de lacuri si vopsele din Romania, fondata in 1990 de inginerul Aurel Köber. Astazi, Köber este furnizorul national de vopsele si rasini pentru piata produselor decorative si industriale.

Anul 2016 este un an al noutatilor, al produselor inovative ce urmeaza sa indeplineasca toate cerintele clientilor nostri. Drept urmare, avem placerea de a va prezenta mai jos produsele noi ale firmei KÖBER lansate pe piata in acest an.

 Soprex IMI S.A. executa lucrari de instalatii electrice de iluminat si forta, instalatii de climatizare a aerului si ventilatii, instalatii de încalzire centrala, centrale termice, statii de hidrofor, instalatii de stins incendii, instalatii tehnico-sanitare, instalatii de gaze naturale, aer comprimat, oxigen, transport pneumatic, etc., pentru cladiri social – culturale (hoteluri, banci, sedii de firme, spitale, scoli, etc.) pentru cladiri industriale si pentru locuintitle

bottom of page